Veckan som gått

Här hemma har vi det mysigt! Just nu sover Corona och Daniel och Fenix är ute och kör traktor.
Allt går jättebra med lilltjejen och vi är förälskade upp över öronen i henne. Fenix pratar om "Nåna" mest hela tiden och kramar och pussar på henne, han hämtar även saker till henne och försöker bjuda henne på frukt och vatten, så söt!
I måndags var vi hemma och tog det lugnt. I tisdag var vi i norrtälje och tog Coronas PKU-prov, hon var så duktig och sa inte ett pip, hon hade gått ner från 3610 gram till 3435 gram så det ingen fara alls.
På onsdagen var Fenix på dagis och resten av familjen åkte till danderyd och BB-stockholm där Corona gjorde ett hörseltest samt en läkarundersökning, båda sakerna gick kanon, ingen anmärkning alls.
I går var BVC-sköterskan här och tittade på tjejen. Hon hade ökat lite i vikt så nu är det bara 80 gram kvar till ursprungsvikten och med all mjölk jag har så kommer hon nog svälla på i en himla fart. Något som är lite roligt är att alla kommenterar hennes blonda hår. Både på BB och BVC-sköterskan sa att det var jätteovanligt att blonda bebisar har så mycket hår, dem brukar tydligen bara ha några fjun.
Daniel tatuerade sig igår eftermiddag så då var jag, Fenix och Corona och hälsade på mormor och morfar under tiden. Innan det så handlade jag två ammnings-BH:ar och ett linne, brösten är ju så stora nu med all mjölk så dem jag hade när vi fick Fenix är nästan för små.
Allt annat på kroppen är dock litet. Gick bara upp 7.5 kg den här graviditeten och dem kilona + 2 till är borta. Vi får se hur det här slutar. Hela magen är nästintill borta, det är bara lite degigt kvar. Det blir till att trycka i sig mat och godsaker fram över.
Kanske inte blir lika uppdaterat här nu som innan Corona kom då Daniel har semester i åtta veckor och vi bara ska mysa och ha det bra! Men lite kommer det självklart att bli!
































































et blonda håret

Vår fina dotter


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0