V.19

Då går vi in i vecka 19, snart halvvägs. Allt går hur bra som helst och jag mår hur bra som helst! Inga bekymmer alls, vi får väl se om det dyker upp några den här gången. Har gått upp nästan 2 kg totalt nu, jippie! Nu kanske det sätter fart, har ju kommit snart halvvägs så det är ju dax!
Om exakt en vecka är det dags för ultraljudet, det ska bli så spännande och se om Fenix får en bror eller syster. Hoppas bara att bebisen vill ligga så att barnmorskan ser könet på den. Jag har dock mina aningar, det känns som om det kommer bli en pojke till men vi får se. Så länge barnet är friskt så spelar det absolut ingen roll alls!
Lilla bebisen sparkar mer och mer nu. Eftersom jag rör rätt så mycket på mig så sover nog den lilla rätt mycket, den gungas nog till sömns men så fort jag sätter mig ner och tar en lugn stund så sätter den igång. Nu ser man även hur magen rör på sig när bebisen sparkar och rör på sig! Mysigt!


V. 19


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0