Nu är jag ledig!

Slutade klockan tre idag och nu är jag och lilleman hemma och myser! Min arbetsvecka är nu slut, jag är ledig fredag, lördag och söndag, härligt! Fenix kommer dock få vara på dagis en stund i morgon ändå för att jag och Daniel ska iväg på ultraljud på Odenplan klockan två. Man får ju tyvärr inte ta med sig barn på ultraljudet så då får lilleman vara på dagis en stund istället.  Efter ultraljudet ska vi titta lite på syskonvagnar. Det ska bli så himla mysigt, spännande och roligt att se den lilla på bild igen, har ju bilder från när bebisen var 12 veckor men mycket har ju hänt sedan dess.
Jag kommer troligtvis ta bussen in till stan och möta upp Daniel där. Daniel ska jobba på dagen. Jag vill inte leta parkering inne i stan och väljer som sagt därför att åka kommunalt.
Nu ska vi börja med middagen!

På väg till bilen för att åka hem från dagis

Mammas lilla gos!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0