Lat eftermiddag

Fenix vaknade igen klockan två i går efter stallbesöket. Jag spenderade eftermiddagen i soffan och Fenix sprang omkring och lekte. Ibland ville han komma upp i mitt knä och mysa en stund!
Vi var lata igår och Daniel köpte med sig mat hem efter jobbet. Kände inte riktigt för att ställa mig och laga mat, är ju förkyld och varje gång jag blir det så får jag lite tungt att andas, sitter i sedan en lunginflammation för tre år sedan.
När Fenix hade somnat i går så badade jag och Daniel och sedan gick vi och la oss. Lilla bebisen var helt sjövild i magen igår kväll och Daniel fick åter igen känna på vildingen! Så himla roligt och mysigt!

Embla har nu varit på sin promenad och Fenix ska till dagis vid halv elva och jag börjar jobba kvart över tolv. I dag har vi avdelningsmöte.
Det var riktigt blåsigt, snöigt och kallt idag. Jag tror att jag och Fenix tar och hoppar in i duschen tillsammans innan vi ska åka så man får tillbaka lite värme. Fenix verkar dock aldrig frysa, det är bara hans mamma som fryser jämt!
Hoppas förkylningen släpper snart, det är så jobbigt när man inte för tillräckligt med luft!

Mys med lilla ängeln igår, han har filmjölk runt hela munnen!

På promenad här om dagen, kan man bli sötare?

Morgonmys i sängen!

Bästa tv-platsen tydligen

Mammas hjärta

Ordentligt nerstoppad i vagnen inför morgonens promenad


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0