Kallhäll

Idag åkte vi till Kallhäll för att hälsa på Carina, Kimmo och lilla Elvira. Vi skulle stanna på elgiganten och titta på en ny telefon oxå men det var stängt, vi får ta det en annan dag. Fenix somnade på vägen dit men vaknade lagom till lunchen. Vi åt på McDonalds innan vi åkte vidare till Carina. Det var nog det enda stället som hade öppet idag!
Elvira är så duktig och kan sitta alldeles själv nu, stora tjejen! Fenix vinkade och skulle bjuda Elvira på mjölk ur sin nappflaska, dock är hon ju lite för liten för det men tanken var ju god! Fåglarna och kaninerna är ju väldigt intressant för Fenix som mest sprang omkring alldeles exalterad och skrek Titta, titta!
Vi fikade och satt och pratade massor, supermysigt var det! Fenixen somnade även på vägen hem efter lite bus i bilen.
Ikväll blir det bara att mysa i soffan, lilleman ska snart gå och lägga sig men han sitter och ritar just nu så han får rita klart först!
Tack för en mysig dag,  hoppas vi ses snart igen!

Nyvaken kille på McDonalds

Pappa och son

Happy Meal

Sockersöta Elvira

Daniel och Elvira

Gullunge!

Lika fina ögon som sin mor!

Fina frippan!

Fenix, Elvira och Carina

Vätskepause i pappas knä

Fenix hälsar på lilla tjejen

Titta, fåglar!

Titta, en kanin!

Nu ska vi hem igen

Bus i bilen på vägen hem

Liten tröttmössa

Mys hemma igen!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0