Tidig morgon

Fenix hade sovit 3 timmar på dagis igår vilket resulterade i att han inte tyckte att vi behövde ta sovmorgon i morse. Klockan fem började han kvittra inne på sitt rum, jag försökte ge honom lite välling i hopp om att han skulle somna om men han drack upp sin välling och fortsatte babbla och babbla och babbla. Kvart i sex gav vi upp. Nu sitter han här i mitt knä och ritar lite och är världens gladaste.
Jag jobbar kväll idag så jag kommer lämna Fenix på dagis vid ett ungefär, han får sova och äta lunch hemma idag! Daniel hämtar honom sedan vid halv sex så det blir ingen lång dag idag för honom.
Jag börjar bli lite hungrig nu så lite frukost ska jag väl försöka få i magen innan vi tar en morgonpromenad med Embla, hon ligger i alla fall kvar och sover, hon hade ingen lust att gå upp den här tiden inte, hihi!

En koncentrerad kille sitter i mitt knä och målar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0