Sjukling

Imorse vaknade Fenix gråtandes vilket han aldrig gör annars. Jag gick och hämtade honom och han var jättevarm. Lillkillen har feber! Han fick lite välling och mjölk i våran säng. Jag gick upp och åt frukost, Fenix ville inte ha någon smörgås idag vilket betyder att han inte alls är pigg. Daniel var ute och plogade lite och vid nio tiden åkte han iväg med Henkan och Dennis för att åka cross. Fenix har legat på mig sedan dess och bara myst! Han somnade för en timme sedan på mig och eftersom det inte är så bekvämt att ha honom liggandes på min mage nu när det är en liten bebis därinne så gick jag nyss upp med honom till sin säng där han nu sussar vidare. Jag hoppar nog ner i soffan igen och myser en stund framför tv:n, vi får se hur länge lilleman vill vila.
Hoppas han är piggare när han vaknar, jag ska ju börjar jobba imorgon igen efter min semester, känns ju inte så roligt att börja med att vabba men måste man så måste man! Lilleman är ju viktigare än allt annat!
Jag och Fenix skulle åkt med tittat på lite crossåkning och sedan hälsat på mormor och morfar men vi fick ställa in allt!

I går kväll var han pigg och glad och busade i en kasse

Busungen!

Idag är jag inte lika pigg!

Myser hos mamma!


Kommentarer
carina

Tack. Hoppas Fenix kryar på sig.

God fortsättning

2011-01-03 @ 20:16:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0