Sista Januari

Då har vi kommit till sista Januari, härligt, ännu en vintermånad avklarad och ett steg närmre våren! Det är klart ute men
solen har inte gått upp ännu, vi väntar en liten stund till så kanske vi får gå våran morgonpromenad i solen istället. Fenix vaknade redan tio över sex i morse och hans lilla syster i magen är lika morgonpigg, hon sätter igång med sina träningspass och buffar runt i magen som bara den ganska så tidigt på morgonkvistarna.
Idag jobbar jag kväll så Fenix behöver inte till dagis innan halv elva, mysigt att ha honom för sig själv på förmiddagen. Daniel hämtar sedan upp honom i eftermiddag.
Vi har lekt med Fenix´s alla bilar på morgonen och läst hans favoritbok om fordon, han är verkligen galen i allt som går på hjul!
Vi har även hunnit med att vika ihop lite tvätt och hängt upp ny tvätt igen! Förhoppningsvis hinner Fenix dusch med mig innan det är dags att åka till dagis, det är så himla mysigt! 


Läser sin favorit bok om olika sortes fordon som han fått av mormor och morfar

Så spännande!

Bläddra sida

Flera bilar!

Fordonstokig liten  kille!

Mammas underbara älskling!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0