Middag på G

I går la vi Fenix vid sju tiden. Farbror Mikael kom vid halv åtta och skulle sitta vakt medans jag och Daniel åkte in på G och åt middag!
Det var på G vi träffades första gången! Till varmrätt delade vi på poppers ( friterad jalapêno med mozarella som man doppar i sweet chili sås och vitlökssås). Till varmrätt tog jag oxfilémedaljonger med kronärtkockspuré, rödvinssås samt potatisgratäng och Daniel tog fylld fläskfilémedaljong inlindad i parmaskinka med potatiskaka och rödvinssås. Hur gott som helst! Till efterrätt tog jag en chokladbrownie med citrustäcke, glass och Daniel tog vanilj- och cappucinopanacotta med frukt. Det vart en jättemysig kväll tillsammans med kanongod 3-rättersmiddag. När vi kom hem så gick Mikael hem, tack för hjälpen. Fenix hade sovit hela tiden så det hade inte varit några bekymmer. Det trodde vi inte heller med tanke på att han han inte vaknat en enda natt sedan han fyllde sju månader.
Vi myste en liten stund framför tv:n innan vi gick och la oss!

Mörk bild men Fenix och jag dansar fågeldansen

Ordentligt påklädd inför hundpromenad!

Maten var god även om det inte ser ut så på mig, Daniel är verkligen duktig på att fånga ögonblick.....

...men här får han igen!

Förrätt

Varmrätt

Daniels efterrätt

Älsklingen

Min efterrätt


Puss!

Hemme och myser vid tv:n

3 år!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0