Jobbhelg

I går lämnade jag Fenix på dagis tjugo i två och åkte sedan vidare till jobbet. Daniel hämtade sedan upp lilleman ungefär 3 timmar senare, kort dag på dagis! Pappa var förbi en sväng och hämta upp Embla på eftermiddagen, hon ska få vara där i helgen.
I morse vaknade Fenix klockan 5.00 av att han hostade, stackars liten, han är lite förkyld. Han ville gå upp då eftersom han inte kunde somna om pga hostan, väl uppe slutade han hosta! Jag fick mysa med honom en liten stund innan det var dags att åkte till jobbet i morse. Nu har jag rast och efter den har jag bara en timme kvar på denna dagen, skönt! Vill hem till lilleman nu!


Mammas lilla glada gullunge!


Kommentarer
carina

Mmm de var ingen hödare att få uppleva de men nu är det gjort och erfarenhet har man efter de =)

Var till lekrymnden i går igen som att de är viktigt att åka dit så fort som möjligt igen så han inte blir rädd, men de var lite si och så för honom där.

2011-01-23 @ 09:25:42
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0