Lite shopping och fika

Fenix och jag åkte ju in till norrtälje efter sovstunden idag och mötte upp Daniel på flygfyren för lite inhandling av mat. Daniel drog sitt kort för självscanningen och då fick vi ett avläsare med en lapp runt. Vi skulle få en överraskning. Fika för två på deras café. Vi handlade och sedan fikade vi med kanelbulle. Daniel ville inte ha någon bulle så Fenix och jag smaskade på vi!
Efter fikat åkte vi ner på stan och babyproffsen där vi köpte en babybjörnpotta till Fenix, han snodde åt sig en mobil i form av en mjuk hund så den fick han självklart! Vart lite annat smått och gott oxå. Efter det åkte vi och hyrde film och köpte godis.
Väl hemma vart det mat och sedan tog jag  och Fenix en dusch tillsammans. Nu ska lilleman snart hoppa i säng och jag och Daniel ska mysa ner oss i soffan och äta godis och titta på film!

Våra bullar

Smaskigt sa Fenix!

Hos pappa

Leker med nya leksaken i bilen

Pottan

Måste undersökas

Här sitter man bra!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0