Måndag

Morgonen startade med promenad och sedan massa bus och mys. Fenix ritade massor och lekte med sina bilar. Har köpt lite fler duplobilar till Fenix men dem kommer inte förrän senare i veckan. Då kommer han ha massa roliga bilar att koppla ihop, han älskar verkligen det.
Fenix fick sova middag vid kvart i elva och då passade Embla och jag på att mysa lite, hon har ju varit borta hela helgen lång! Hon är en mysig liten tjej hon!
Jag väckte Fenix haöv ett och då åkte vi in till norrtälje och G där vi mötte Carro för lite lunch! Alltid lika trevligt! Hon har fullt upp hon med det jobbet hon har och att öppna ett eget aktiebolag! Det kommer bli så bra när det sätter igång i april!
När Daniel kom hem så åt vi middag och sedan gick vi till farmor och farfar och fikade en stund. Fenix busade runt och skulle titta på "issen" hela tiden. Molly låg uppe på ett skåp och hade inga som helst planer på att komma ner. 
Nu är vi hemma igen och Fenix sover gott i sin säng! 


Puss gullvovve!


Ska du ligga i min korg länge till eller?

Så mysigt!


Kul att få komma ut på promenad

Nu ska det målas

Så fint!

Världen sötaste!

Fruktstund i soffan framför tv:n

Banan och mandarin är inte dumt!

Gott!


Lunch på G

Gudmor Carro och Fenix


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0