Sjukling

Igår lämnade jag Fenix på dagis halv elva, pigg och glad! Jag åkte hem och åt lunch och begav mig till jobbet. Kvart över tolv hade jag bytt om till mina arbetskläder och då ringer telefonen. Det var dagiset som ringde, Fenix hade 39,1 i feber. Han hade ärir lunch och sovit en liten stund och sedan vaknat med feber! Stackars liten! Vi hade tur att farmor kunde hämta honom så vi skapp åka hem från jobben. Hon tog hand om lilleman tills Daniel slutade jobbade. Han gick då upp till Fenix hos farmor och åt mat där. När dem satt sig i soffan så hade Fenix bara legat på Daniel, helt slut.
I natt vaknade han klockan 2 och var ledsen, jag hämtade då in honom till våran säng, han var väldigt varm och fick en alvedon. Han somnade om efter en stund på mig! Han var över på pappas sida några gånger och gästspelade oxå!
Imorse vaknade han kvart över sju feberfri, han var trött men hungrig. Han gick ut i köket före mig och ställde sig vid vattenkokaren. Han ville ha sin välling så vi gjorde i ordning vällingen och så gick vi in till sängen igen där vi låg och mös en bra stund. Vi gick sedan upp och jag fick lite frukost i magen, vi gick sedan en promenad med Embla, Vi fick klä på oss ordentligt så det var kallt!
Väl inne igen mös vi ner oss i soffan och tittade på tv och åt lite frukt. Fenix piggade på sig lite och var väldigt glad som vanligt.
Nu ligger han och sover middag. Imorgon ska han vara med farmor och baka, han får vara hemma och vila en dag till från dagis. På fredag är jag ledig så gullungen har gått klart på dagis för den här veckan nu.

En trött kille efter en febrig natt

Myser ner sig  i pappas kudde

Ligger och vilar på mamma framför tv:n

Sötnosen börjar pigga på sig

Läser bok och tittar på tv

Myskille

Söta små barnfötter

Lika glad som vanligt!












Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0