Mysmorgon

Fenix tog sovmorgon till halv åtta i morse, då fick han komma in till mig i sängen och dricka välling, mysigaste stunden på hela dagen, först låg han tätt intill mig och efter en stund flyttade han över till pappas kudde som var ledig! Kvart över åtta gick vi ur sängen och jag fick lite frukost i magen, jag fixade ordning lite i köket och sedan dök Marie-Louise upp och ville låna Embla. Embla skuttade glatt med, hon får vara där tills ikväll så hämtar jag upp henne efter jobbet. Det snöar och är 12 grader kallt så det är faktsikt skönt att slippa gå på promenad i det här vädret.
Om en timme ungefär ska jag lämna Fenix på dagis, halv elva som vanligt när jag ska jobba kväll. 
Vill hellre vara hemma och gosa med Fenix men jobba måste man ju, har ungefär 8 veckor kvar att jobba innan jag blir havandeskapsledig om jag nu får det. Har skickat in papper till försäkringskassan så det kommer väl ett beslut om en månad ungefär kan jag tänka mig. Fick ju det beviljat förra gången så det ska nog inte vara några problem den här gången heller. 

Ligger och myser på mamma

Mammas trollunge har flyttat över sig till pappas kudde som är ledig

Kan man ha sötare sällskap i söngen på morgonen?

Lilla underbara älsklingen!


Lite bilintresserad tror jag allt!

Goa lilla ungen!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0