Feberfri!

När jag hämtat Fenix på dagis i går så mös jag ner mig i soffan med min feber och ledont. Fenix var så gullig och lekte med sina leksaker och ungefär var 5:e minut kom han och gav mig en puss, jag vill egentligen inte att han pussar på mig när jag är sjuk men han var så envis så då fick det bli några pussar. Det är ju svårt när han är så himla gullig! Hoppas bara att han håller sig frisk! På kvällen kom Marie-Louise och Gösta förbi och fikade. Marie-Louise tog ut Embla på en promenad, tack snälla, då slapp jag med min feber. Det var lite ovanligt att ha dem båda här, annars är ju alltid en av dem hos Cecilia men eftersom hon flyttat igår som kom båda. Flytten hade gått bra, skönt! Fenix fick en telefon av dem som han tyckte var jätterolig, han älskar telefoner av alla slag!
Fenix somnade vid sju och efter det tog jag och Daniel ett varmt bad tillsammans, det var så skönt för mina onda leder, får alltid ont i lederna när jag har feber. Jag var helt slut på kvällen och la mig redan halv nio och toksomnade. Sedan vaknade jag av Fenix vid tjugo över sex i morse, det var många timmars sömn för mig, härligt! Idag är jag feberfri i alla fall och det ledonda är borta nu känns det bara som om att man kört ett rivjärn upp och ner i halsen men det ger sig väl det med.
Jag jobbar kväll idag vilket betyder att lilleman och jag får förmiddagen för oss själva. Vi har myst i sängen på morgonen med välling och bokläsning, helt underbar start på morgonen! Halv elva ska han till dagis och sedan hämtar Daniel honom i eftermiddag. Nu ska vi ge oss ut på en promenad med Embla.

Får morgonvälling i mamams och pappas säng!

Myspojke!

Gullungen

Läser lite bok

Mamma kan du läsa för mig?

Telefonen som Fenix fick igår

Det är till dig mamma!

Småligger på tv-bänken och leker med sitt flygplan


Kommentarer
carina

nee mitt schema suger verkligen =(

de är jobbigt att veta hur de jag kommer att jobba

=( vist har jag någon dag i veckan jag är ledig

och helger men de vore ändå trevligt att få jobba dag så man kan få träffa sitt charmtroll på kvällen och njuta lite i soffan. När jag slutar är de bara att åka hem å sova för ja jimmy sover ju på soffan =( så jag kan inte sätta mig där och se på tv och koppla av eller få sitta där och myssa med casper innan han somnar =(

2011-02-02 @ 18:48:57
URL: http://carinaocasper.blogg.se/
carina

Hej =)

ja, hon har stöt på lite oväntat problem så de har eller ja te tar längre tid för henne just nu att starta upp de. Men jag hoppas att jag kan säga upp mig om en månad.Men om vi säger så här så hoppas jag att jag kan jobba på nya jobbet om senast 3 månader.

På måndag börjar mitt schema att gälla =(

2011-02-03 @ 13:17:54
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0