Blåsigt

I morse när Fenix vaknade så fick han komma in i våran säng och mysa ner sig under täcket brevid mig med en flaska välling. Vi hörde hur det stormade utanför fönstret, vi kikade ut och det var lite snö i luiften oxå, usch och burr! Vi stannade kvar under täcket ett stund till. Vi är ju lediga idag oxå så vi har ju ingen brådska med något.
Jag vet inte riktigt om vi ska göra något idag eller om vi ska hålla oss hemma. Tänkte att vi skulle ta oss en sväng på stan men jag vet inte om jag har någon lust i det här vädret. Vi kanske bara blir hemma och myser. 
Vi har i alla fall varit ute med Embla och Marie-Louise ville ha henne idag igen så hon kommer och hämtar henne senare. Då behöver inte vi gå ut i kylan!
Fenix är så duktig att hjälpa till här hemma, favoriten är nog att hjälpa till att ställa in saker i diskmaskinen. Han springer mellan bordet och diskmaskinen med disken och ser överlycklig ut! Mammas lilla hjärta!

Det är kul att hjälpa till med disken

In med skeden i diskmaskinen

Och så tallriken

Den får stå här!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0