1½ år sedan!

För 1½ år sedan fick vi hålla våran älskade son i våra famnar för första gången och som vi längtat efter det! Alldeles varm och len gosade han in sig i oss och kände sig trygg! Första natten låg han och sov mellan oss på BB och man njöt av att höra varenda andetag han tog, han var hos oss och han vara bara våran!  Vi kunde inte vara mer stolta som föräldrar. Han var så himla älskad redan innan han anlände och för varje dag som går så växer sig den kärleken bara större och större trots att man inte tror att det går att älska en människa mer än vad man redan gör. Det går inte riktigt att beskriva hur man känner för honom, han är vårat allt! Han är så underbar på alla sätt och vis! Allt han gör, gör han med ett leende på läpparna , ett leende som gör att vem som helst smälter. 
Han har redan blivit en stor pojke som kan massvis med saker själv och för var dag som går så lär han sig något nytt, det är så roligt att få följa hans utveckling var dag!
Snart ska ju lilla gullungen bli en förebild för sin lillla syster oxå, han kommer klara det galant! Han kommer bli världens bästa bror!
Vi älskar dig lilla hjärtat!






















Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0