Storm

I går vart det en lugn dag hemma med massa mys. Städade av lite och fixade med julkort, nu är dem klara att skicka. Ska se om jag kommer ihåg att ta med dem idag och posta.
Fenix har varit lite envis med att lägga för att sova middag, han kommer 3-4 ggr innan han somnar. Jag tänkte att han kanske inte behöver sova middag längre så han fick vara uppe igår. Jag frågade honom om han ville sova middag och det ville han inte! Då tänkte jag låta honom vara uppe och sedan lägga honom tidigare på kvällen istället. Klockan kvart i fyra somnade han sittandes i soffan, hihi. Vi kan nog konstatera att han behöver sova middag fortfarande!
I går kväll gick vi upp till farmor och farfar och fikade. Daniel hjälpte till att sätta upp en tv i farmors sovrum.
Corona vaknade vid 5.00 och var jätterädd, det knakade och brakade i hela huset, det är verkligen storm ute. Jag tog upp henne och hon fick lite mat och sedan somnade hon om i mammas trygga famn, vi låg och hade det jättemysigt under det varma täcket. Hon sover fortfarande men Fenix är uppe! Jag hann gå en sväng med Embla innan han vaknade, skönt att slippa dra med sig barnen ut i stormen. Det öser ner snöblandat regn oxå, inte någon vidare värst trevlig morgonpromenad inte men nu är jag inne i värmen och har det gott igen!
Jag pratade just med Daniel, han har det inget vidare på jobbet inte, stackarn som jobbar utomhus. Han skulle nog komma hem lite tidigare idag. Han ska på fotvård hos Carro klockan 14 och eventuellt skulle han hinna hem innan dess och duscha och byta om, vi får se. Efter fotvården ska vi i alla fall ta en sväng på stan tillsammans och kika på lite julklappar och födelsedagspresenter igen. Hoppas vädret blir lite trevligare!
Fenix är ledig från dagis idag, vi får se om farmor vill låna honom annars följer han oxå med in till stan.

Mina underbara små hjärtan







På väg hem från dagis

Hur söt får man vara egentligen

Fenix har somnat i soffan









Leker i farmors säng




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0