Färsna

Idag började den riktiga vardagen igen. Daniel är tillbaka på jobbet. I natt var första natten som Corona sov på sitt egna rum. Hon vaknade en gång vid halv fyra men somnade fort om igen. Fenix vaknade innan Corona i morse så vi passade på at mysa lite ihop i sängen.
När Corona vaknade åt vi frukost och sedan tog vi en promenad ner till stranden. Det regnade ju igår så det fanns massa roliga vattenpölar för Fenix att hoppa i. Han gick mer eller mindre hela vägen ner till stranden själv, han ville inte åka vagn och då får han självklart gå!
När vi kom hem igen gjorde vi oss iordning för att åka till Färsna 4 H gård. Fenix var alldeles lyrisk över alla djur och traktorer, han tyckte det var riktigt toppen!
När vi kom till getterna så hade en getbebis, som Fenix kallade den, rymt ur sin hage så den skuttade fram till Fenix och hälsade till Fenixs stora förtjusning!
Självklart fick Fenix en glass oxå i deras fik.
Nu är vi hemma och båda barnen sover så jag passar på att skriva lite här.

Morgonmys

Gullfia



Gott med frukost

Tjejen verkar ha roliga drömmar på promenaden, hon log i sömnen mest hela vägen

På stranden





Vattenpöl!

På Färsna















































Glass


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0