Min födelsedag

I går var det min födelsedag. Vi startade morgonen på bästa sätt. Jag hade Corona sovandes på ena sidan av mig i sängen och Fenix på den andra, han drack välling och pillrade mig i håret. Är världens lyckligaste som kommer få fira mina födelsedagar med dessa underbara mirakel framöver, dem är dem bästa presenterna någonsin!
Corona fortsatte sova en stund medans Fenix höll mig sällskap medans jag åt frukost.
Vi lekte en stund ute innan vi åkte in till stanoch träffade mormor och morfarsamt morbror och Therés. Vi fikade på Tösses. Fenix gick runt med mormor och morfar och tittade på änderna i vattnet. Morbror fick mysa med Corona under tiden.
Efter fikat åkte vi hem igen. Fenix ville inte sova middag så han fick vara vaken, vi fortsatte att leka lite ute med vatten, det älskar han.
Daniel kom hem vid femtiden. Jag fick jättefina underkläder i present!
Daniels famlj kom över på kvällen och åt tacomiddag och tårta. Jag fick pengar och presntkort, tack snälla. När middagen var avklarad gick vi upp med lite saker till Cecilias hus som ska vara med på dopet och kalaset.
Daniel och jag hyrde en film på kvällen och hade det mysigt i soffan.
Corona somnade tjugo över elva igår och vaknade halv sju i morse, hon somnade efter lite mat om till tjugo över åtta. Nu ligger hon i mitt knä. Fenix sover fortfarande, lilla tröttmössan.
Ikväll kommer mormor och morfar och morbror och Therés hit och äter middag.
Daniel jobbar i dag oxå men sen är han ledig tills på måndag. Får se vad jag och barnen hittar på tills han kommer hem.


Mitt frukostsällskap

Tar sovmorgon

Mammas älsklingar











Min familj



Fika















Tittar på änder med mormor





Trött tjej















Middag







Tårta


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0