Fredag

I dag har Daniel varit ledig.
Corona vaknade halv åtta i morse och ville ha lite mat, hon somnade sedan om på en gång och vaknade inte förrens halv tolv igen, lilla sovkorven!
Vi gjorde oss i ordning och åkte in til norrtälje. Vi hämtade upp lite kort som var klara och köpte ett par strumpbyxor till Corona.
Daniel och Fenix gjorde sedan ett snabbesök hos Cecilia, hon fick ett foto på Corona som vi satt in i en fotoram.
Vi åkte sedan till G där vi åt god lunch och efter det handlade vi lite och häntade ut ett paket.
Vi hann även med en sväng till färsna där Fenix fick klappa djur och provsitta traktorn, en glass fick han självklart oxå!
När vi kom hem gick vi till farmor och farfar och fikade, Mikael som hade besök av Emma och Vanessa kom oxå dit. Vanessa och Fenix busade massor men det gjorde även Daniel och Mikael. Dem spelade fotboll och busade i sandlådan.
Vi har nu ätit middag. Farmor har hämtat Fnix, han ska sova hos dem i natt för att vi ska upp tidigt imorgon och hjälpa till att flytta saker från farmors lägenhet. Hon har fått en plats på ett äldreboende och ska därför lämna lägenheten. Fenix får vara hos farmor och farfar under dagen i morgon då det är lite svårt att hålla reda på honom bland alla flyttlådor.

Färsna



























Bus














Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0