Fredag

I morse vaknade båda mina charmtroll samtidigt, halv åtta. Vi hade det mysigt i sängen tillsammans innan vi gick upp och åt frukost. Efter frukosten tog vi en promenad. Corona fick sitta i selen där hon somnade väldigt snabbt, Fenix ville gå själv och därför tog promenaden 1½ timme, han utforskar precis allt och då tar det tid. När vi kom hem åt vi lunch och sedan gick vi ut och lekte. Efter leken la jag Fenix för att sova middag och jag och Corona la oss på soffan en stund där Corona somnade. Daniel kom hem runt två tiden.
Nu har Fenix vaknat och det full fart!
Jag ska snart åka in till mamma och pappa och lämna Embla som ska få vara hos dem över helgen, när jag kommer hem igen så blir det middag och sedan ska jag göra iordning det sista på loppisen inför morgondagen. Hoppas vi blir av med lite saker!
Corona fick ett par jättesöta shorts av min bror och hans tjej Therés i doppresent. Dem ville se hur dem såg ut på så nu har jag tagit lte kort på dem! Det är ju lite kyligt ute så därför har hon fått ett par strumpbyxor under.




























Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0