BVC

Då så var naveln åtgärdad på lilla damen. Vi fick en annan sköterska idag då den vanliga var på utbildning idag. Sköterskan vi hade var jättesöt, en äldre pensionerad dam som verkligen visste vad hon höll på med! Corona lyckades charma henne totalt, hon jollrade, log och skrattade åt henne. Vi passade på att lägga lilla fröken på vågen oxå och nu väger hon 5670 gram. Fenix vägde ungefär så mycket när han var 5½ vecka gammal och Corona är nu 11 veckor och 3 dagar, hihi, han måste verkligen ha varit jättetjock för Corona är inte direkt mager.
Efter BCV åkte vi till apoteket och handlade lite zinkpasta till naveln då det kan vätska lite nu efter behandlingen.
När vi kom hem gick vi en promenad med Embla, självklart började det regna ordentligt så jag vart plaskblöt men Corona låg så varmt och torrt i sin vagn och hade det mysigt och sov.
Nu har vi hämtat Fenix på dagis och han har fått mellis och ligger nu och vilar eftersom han numera inte vill sova på dagis. Allt är för spännande för att kunna sova där. I och med att han är där så korta dagar så kan jag lika gärna lägga honom när han kommer hem istället.
Jag och Corona ska nu lägga oss på soffan en stund och mysa lit, det är verkligen toppen att vara mammaledig.
Daniel kommer hem lite senare idag då han ska till tandläkaren vid halv sex. Jag och barnen får äta ensamma men det går ju bra det med, jag har ju i alla fall världens sötaste middagssällskap!

Tokungen på väg till BVC

Hemma igen och pysslar vid datorn

Corona har somnat i min famn

Jag och lilla hjärtat

Trött tjej!


Mysigt i vagnen

Glada tjejen

Älskade trollungen


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0