v.30

30 fullgågna veckor, 10 kvar eller max 12. Hoppas jag slipper gå över allt för länge. Fenix var fyra dagar sen. 4 arbetspass kvar att göra och sedan bara vila och ha det bra fram tills dess att tjejen tittar ut. Nästa vecka är det ett nytt besök på MVC.
Allt går fortfarande jättebra, inga större krämpor! Är lite öm vid blygdbenet och ljumskarna men känner ingenting alls från ryggen. Det gör inte ont medans jag anstränger mig utan kommer när jag vilat en stund, dock ingen smärta att prata om för det är verkligen inte mycket.  Verkar slippa carpaltunnelsyndromet den här gången, inte dumt alls!  Storlek small går fortfarande ganska bra att ha mina kläder, vårjackan är dock lite trång att stänga så jag lånar Daniels jacka så länge, känns så onödigt att köpa en ny för lite mer än två månader som ändå kommer vara för stor för mig sen.
Damen lever runt och bökar och bånglar som bara den. Det är så häftigt att ligga och titta på magen när hon rör sig. Hon trycker väldigt mycket mot bäckenbotten så det blir en del kissande.
Igår satt jag ute i solen en stuind efter jobbet och det var så varmt och skönt att jag tog av mig jackan. Jag hade en vit, tunn tröja på mig så lilltjejen tyckte nog att det var lite ljust där inne och började sparka som bara den, hihi!

 
Magen i vecka 16 när vi började ta kort på den, har växt en hel del!


v.30

v.30

Magen solar


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0