V.29

Ännu en vecka har gått och nu har vi varit gravida i 29 hela veckor. Allt är fortfarande tipptopp! Hon bökar på som hon ska i magen och sparkar på rejält! Hon trycker dock väldigt mot bäckenbotten så jag måste ju kissa hela tiden känns det som men det var likadant med Fenix. Hon är lika snäll som Fenix och sparkar inte alls under revbenen, än så länge i alla fall vi får väl se om några veckor om hon sätter igång med det. Det börjar väl bli trångt i magen för henne nu när hon börjar bli stort tjej, hon ska väga ungefär 1,4 kg nu.
Magen växer men som sagt jag sagt förrut så är jag inte speciellt stor för att vara i vecka 29. Alla säger att man blir större och går upp mer i vikt med andra barnet men det stämmer inte i det här fallet i alla fall. Många säger även att man går upp mer i vikt om man bär på en tjej och att man kan se bakifrån att man är gravid när man bär en tjej men det stämmer inte heller, bara så ni vet! Hungern gör sig påmind hela tiden, är konstant hungrig så lilltjejen kräver nog en hel del . Jag får mer och mer sammandragningar men det hör ju liksom till, det är ju inget som gör ont i alla fall!
Längtar efter vår lilla tös nu!

v.29

Påklädd mage


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0