Underbar start på havandeskapsledigheten

Vilken underbar start på havandeskapsledigheten. Embla och jag var och handlade en sväng och efter det gick vi en promenad i skogen. Längs promenade stannade Embla och luktade på något som för mig såg ut som en liten jordhög men när jag efter en stund kikade efter så var det två paddor som hade riktiga vårkänslor, hihi! Dem lät sig inte störas av varken Emblas luktande nos eller min kamera.
När vi kom hem var klockan så mycket så det var bara att hämta upp vagnen och gå till dagis och hämta Fenix. Han cyklade runt på en trehjuling på dagis och ville väl egentligen inte följa med hem. Han hade det så roligt där!
Väl hemma åt vi lite mellis och sedan gick vi ut igen. Det vart lek i sandlådan. När vi gick hem från dagis så blåste det ganska så mycket så när vi gick ut hemma så tog jag på Fenix mössa och fleecetröja men på baksidan där sandlådan är var det vindstilla. Termometern visade 21 grader i skuggan och vi satt ju i solen. Först tog vi av mössan, sedan fleecetröjan och efter en stund även munkjackan. Fenix hade tillslut bara t-shirt på sig och det var så varmt och skönt!
När Daniel kom hem vart det middag. Jag har duschat med lilleman som nu sover sedan en timme tillbaka, han var alldeles slut!
Nu ska jag ta mig något att äta och hoppa ner i soffan en stund.

Snart är löven här!

Bästa Embla

Paddor med vårkänslor?

Har det bra på dagis!

Ser en katt på vägen hem från dagis

Hemma i sandlådan och jobbar

Så duktig

Traktorn tippar sand i dumpern

Fleecejackan har åkt av

21 grader i skuggan

T-shirt väder

Viktigt att fylla på med vätska i värmen

Jag satt och solade magen en stund och då kom Fenix oxå och visade sin söta mage!

Ute och kör med vagnen


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0