Fenix hos farmor

Igår gick jag och Embla och hämtade Fenix på dagis, det var så underbart väder, vi tog en liten omväg hem så vi fick en längre promenad. När vi kom hem stannade vi kvar ute och lekte. Fenix öpnnade lekstugan och skulle absolut ha sin lära-gå-vagn så det fick han.
När Daniel kom hem åt vi middag och sedan gick vi till farmor och farfar där det vart fika. Fenix somnade som en stock på kvällen sen.
Idag jobbar jag kväll. Dagis har planeringsdag efter klockan 16, vi kollade med Marie-Louise om hon kunde hämta Fenix från dagis vid 16 men då sa hon att hon kunde ha honom hela dagen istället, så nu har jag precis lämnat honom. Jag fick en stor kram och så vinkade han och sa hejdå och försvann in i huset.
Jag ska passa på att städa lite och rensa i min garderob. Det går lite fortare utan Fenix´s hjälp. Börjar halv två idag så jag har en liten stund på mig nu, ska även ta en promenad med Embla i skogen tänkte jag nu när jag inte har barnvagnen med mig. 

Nya hyllan i badrummet med Fenix´s saker

Härligt i solen

Traktorn!

Hittat sina bebisleksaker i lekstugan

Lära-gå-vagnen var rolig igen



På väg till farmor och farfar

Bulle!

Pojkarna

Klappa kissen

Leker med nya traktorn

Hihi, bustroll!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0