Strömavbrott

I torsdags när jag jobbade ringde Daniel och sa att vi hade strömavbrott hemma. Nör jag kom hem klockan kvart i tio så hade strömmen fortfarande inte kommit tillbaka. Daniel hade tänt en mysig brasa!
På morgonen när vi vaknade var det 16 grader här hemma och strömmen hade fortfarande inte kommit tillbaka. Hela södersvik var svart men som tur var hade dem lyckats få igång dagisets el.
När jag kom hem från jobbet i fredags så var fortfarande strömmen borta.
Vi gick upp till Marie-Louise och Gösta och åt middag, dem har ju en vedspis att laga mat på i alla fall. Efter middagen följde Marie-Louise med ut på en promenad med Embla och när vi kom tillbaka var elen igång igen! Blåsten ställde verkligen till det!
Idag blir det lite städning här hemma och sedan en sväng till norrtälje för att handla lite ny mat, det som var i kylen vågar man ju inte riktigt spara på.
Det vart eldat två kvällar i rad här hemma i alla fall, supermysigt, och Fenix gick runt brasan och varmt, varmt!

Mys med Fenixen!













Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0