Ledig i två dagar

Jobbkvällen igår gick bra. Imorse var sista morgonen jag behövde väcka Fenix för att komma till dagis för en tid framöver. Jag lämnade honom på dagis och åkte sedan till jobbet.
När jag slutade åkte jag hem och hämtade Embla och vagnen och så gick vi och hämtade Fenix på dagis. Han blir så glad när han ser att Embla är med fast först ville han inte med hem. Alla barnen hade fått leka på lekplatsen på dagisets baksida och Fenix älskar att vara där. Stora sandlådor, rutschkanor och cyklar!
Nu är jag och Fenix lediga torsdag och fredag och sedan ska jag bara jobba lördag och söndag, sen är jag ledig till september nästa år ungefär. Ska bli så mysigt!
Marie-Louise ville gå ut med Embla ikväll och det går ju bra, jag ska snart hoppa ner i badet med lilleman. Vi ska tvätta håret för imorgon ska han till frisören och klippa sig!
Fick förresten en jättesöt morgonhälsning från älsklingen imorse, ett hjärta på bilens bakruta, puss på dig!

Ett litet trött troll igår kväll

Min fina morgonhälsning som jag fick i morse av stora hjärtat!

Glad kille med smuts på näsan utanför dagis

Fenix blir så glad när Embla följer med och hämtar honom!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0