Fullt upp

Imorse vaknade jag halv sju och kunde inte somnade om, Fenix sussade fortfarande gott då så jag låg kvar och mös. Vid sjutiden vaknade även lilleman.
Morgonen startade med en undebar promenad i solen ner till våran brygga och badplats. Fenix älskar ju vatten och upprepade "dattej" som då betyder vatten ungefär 3000 gånger medans vi var där nere. Vi får dock nog vänta några månader innan han får hoppa i vattnet!
Efter promenaden vart det lite utelek och sedan lunch. Efter lunchen fick lilleman sova och jag och Embla gick ut på tomten och satte oss i solen en stund.
När Fenix vaknade fick han lite mellis och sedan åkte vi till mitt jobb. Min avdelning hade avdelningsmöte i samlingssalen så Fenix fick springa runt. Han spelade bl.a lite piano, så vackert! Vi sa hejdå till alla på jobbet, vi hälsar väl på något mer i alla fall när lilltjejen kommit.
Vi åkte vidare till norrtälje där vi mötte upp Daniel, vi gick och handlade färg och tapeter till Fenix´s rum. Henkan ska tydligen börja spackla där i helgen, kul att få det gjort!
Vi lämnade kvar Daniel på jobbet och åkte vidare ner på stan där vi köpte några t-shirtar till Fenix, han har ju växt ur dem flesta nu. Efter klädinköpet gick vi till babyproffsen där vi beställde en vagn, det fick bli en baby travel Dublin 2011 i svart. Vi har ju kikat på lite andra vagnar och så men det känns som att det här är en bra vagn för dem pengarna, vill ju inte lägga en massa pengar på en vagn heller i och med att vi inte vet hur länge Fenix vill åka. Han vill ju mest gå nu för tiden. Vagnen kommer i slutet av maj, perfekt!
Nu är vi hemma igen och Fenix leker för fullt med sin traktor här inne, idag är vi lata och ska äta hämtmat, Daniel tar med sig hem! Resten av kvällen blir nog bara lugn med massa mys!

Älsklingen på promenad

"Dattej!"


Mammas hjärta

Embla tyckte oxå att det var mysigt att strosa omkring på stranden

Mellis

Fikar lite på mammas jobb

En liten pianist

Så vackert

Lånar pappas glasögon

Hälsar på pappa på jobbet!

Nya vagnen


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0