Jobb

Nu har jag jobbat tisdag, onsdag och så idag torsdag, har bara 2 ½ timme kvar på den här arbetsdagen. Saknar Fenix otroligt mycket. Är ju van att vara med honom hela dagarna annars. Daniel är ju fortfarande hemma med honom och det känns bra.
Efter  dagens arbete så är jag ledig till och med måndag. Härligt! Tre dagar ledigt! Ska snart ta och prova ut lite arbetskläder. Jag beställde inga förra året då vi skulle beställa under  tiden som jag var gravid, jag kände inte att det var så stor idé då. Ska även fylla i lite delgeringspappaer så jag får ge mediciner och insulininjektioner, man måste ju förnya delegeringen varje år och i och med att jag varit borta nu så är det dags! 
I går ringde jag runt mest hela dagen då jag glömt lösenord till våra dataprogram där allt ska doklumenteras men dem var så trevliga så på dataavdelningen och förstod att man inte kom i håg dem när man varit borta från arbetsplatsen i 14 månader. 
Längtar hem men nu är det inte långt kvar. Klockan tre slutar jag och då blir det ilfart hemtill lilleman!  

Busen ute på ävenyr

Oh, vad har vi här.....

....det ser ut som.....

........jippiie, det är ett äpple!

Smask!

Jag tar med mig äpplet bort till pappa

Tittar på vad pappa gör

Spännande

Världens goaste kinder!

Äter äpple i Emblas säng


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0