Hemma hos min älskling igen!

Då har man börjat jobba. Det går ju bra men usch vad jag saknar lilleman! Lämnade hemmets lugna vrå i går när Fenix sov middag för att jobba. Jag var hemma igen vid kvart i tio och då sov ju självklart Fenix sedan långt tillbaka. I morse infann jag mig på jobbet klockan kvart i sju igen. Fenix och Daniel låg och sov sött fortfarande. Jag slutatde vid tre så vid halv fyra fick jag äntligen krama om min lilla gos igen. Han är så mysig och go!
Daniel och Fenix har varit en sväng i norrtälje på förmiddagen idag och som tur var har dem köpt hem lördagsgodis så ikväll blir det en film och godis i soffan.
När jag kom hem gick Daniel och Fenix in i garaget och meckade med Fenix´s cykel efter det gick Daniel upp till Mikael men så ringde han hem efter en liten stund, då var Tony och Vilma där så då gick jag oxå dit en stund. Fenix lekte med Mikaels cd-skivor så han hade det helkul där!
Daniel badar nu och jag har precis lagt lilleman. Lilleman har åkt runt på sin Bobby en stund på kvällen, nu kan han ta sig framåt på den!
I morgon börjar jag vid kvart över tolv så då får jag mysa med lilleman på förmiddagen i alla fall och sen på måndag är jag ledig.

Daniel meckar med Fenix´s cykel

Fenix hjälper till

Hur gör vi nu pappa

Provcyklar lite


Fenix pysslar bland soporna

Vårat allt!

Hemma hos Mikael och äter cd-skivor

Myser med fabror

Ute och kör med Bobby

Stolt kille med sin fina bil

Det är så jobbigt att lämna lilla underbara för att åka till jobbet!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0