Nya vinterskor

I går var Daniel på en skylift kurs på jobbet. Jag och Fenix passade på att mysa mest hela dagen. Daniel kom hem vid tre-tiden igen och då började jag med maten, det var rostbiff och rotsaksgratäng.
Nu på morgonen har vi varit inne i Norrtälje. Vi bytte ett par skor som Fenix fått av farmor. Vi hittade ett par jättefina kavat vinterskor för halva priset. Kanon! Dem är lite stora men det dröjer ju en liten stund innan han behöver vinterskor och sen med en raggsocka i så blir dem perfekta!
Lite senare idag ska vi lämna Fenix hos mormor och morfar. Jag och Daniel ska ut och äta mat då det är exakt ett år sedan som vi förlovade oss. Vi får se om Fenix har somnat hos mormor och morfar när vi ätit klart, har han inte det så hämtar vi honom  och har han somnat så får han sova över där.
Nu ska Daniel och jag äta lunch. Fenix sover middag just nu så han får lunch när han vaknar igen.

Åh vad många äpplen, vilket ska man välja?

Jag tror jag tar det här

Eller jag tar nog två när jag ändå kan

Kaxig liten kille

Busfrans!

Bokmys i soffan



Biter på axelremmen till kameran

Nya varma vinterskorna!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0