Golvläggningen klar!

I går eftermiddag när jag kom hem från jobbet så hade Daniel pratat med en kompis som lagt in golv hos sig men köpt för många paket med golv. Det var ett svart, jättesnyggt golv som kostat 800 kronor m2. Vi åkte dit och tittade på det och fick köpa det för 200:- m2. Kanonpris! Det golvet ska läggas i datarummet vid tillfälle.

I morse vart det mys i sängen med mina två älsklingar. Tjugo över åtta cyklade vi alla iväg till dagis. Fenix gick i väg och lekte i sandlådan med dem andra barnen och tittatde inte ens på mig och Daniel när vi gick. Skönt att det går så himla bra på dagis. Han tycker att det är jätteroligt där.
När vi lämnat Fenix så cyklade jag och Daniel hem och la klart den sista lilla biten med golv i Fenix´s lekrum. Härligt, nu är det färdigt med golvet där. Det tråkiga är att vi inte kan göra så mycket mer just nu, vi måste vänta på att det nya fönstret kommer innan vi kan fortsätta med tapetseringen.
Det blir väl till att äta lite lunch snart, jag börjar jobba vid halv två och det vore ju bra att få något i magen först!


Fenix´s nya ekparkett i lekrummet

Nya lampan

Nymålade vita taket

Gosfia!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0