Fullt upp!

Så där ja! Då var man ledig i helgen. Härligt! I går jobbade jag men tog lite komp så jag gick från jobbet halv två. Såg att Jeppe hade skrivit på sitt status på facebook att han skulle ta bussen till Stockholm och  hämta Proppen och sin mamma. Jag skulle ju oxå till Stockholm för att få en laserbehandling så jag ringde Jeppe som gärna ville åka med mig i bilen istället. Jag åker ju förbi Rö där han bor när jag skulle till strockholm såd et vart inte ens en omväg. Vi parkerade vid Danderyd så åkte vi tunnelbana till t-centralen. Vi kom in lite tidigt båda två så vi gick till blue fox och kikade lite. Jag köpte två par strumpor till Fenix och en halsduk till mig.
Efter det gick vi vidare till muffin bakery och fikade och efter det skildes vi åt. Jeppe skulle till centralen och jag skulle till lightcenter.
Behandlingen gick bra, dem var lite försenade i programmet så jag fick vänta en stund men jag fick sitta i deras massagefotölj under tiden så det gjorde inget.
Efter behandlingen åkte jag hem igen. Fenix var vaken så jag fick gosa en stund med honom innan jag la honom.
När Fenix somnat så åt jag och Daniel en god middag som han lagat och tog ett glas vin till. Mysigt
I går var första dagen för Fenix ensam på dagis. Daniel lämnade honom halv nio och hämtade honom halv två. Det hade gått jättebra allting. Han hade lekt, ätit och sovit. Kanon! Han är så duktig lilla killen!
Idag ska vi äta middag hos mamma och pappa, ska blir trevligt!
Lägger upp lite kort senare på Fenix fina kläder som han fick av Daniel här om dan.

Går runt och myser i sin mjukisdress nu på morgonen

Tittut!



Kommentarer
carina

Hej!

Ja jag har bara lesnat på allt.

Enligt jimmy så tycker varken hans vänner elelr familj om mig för enligt dom så snackar jag bara en massa skit om honom på bloggen men i stället för att prata/fråga mig ringer dom och gnäller på honopm om de.

Sen min egen familj verkar inte tro att jag kan ta hand om Casper eller att jag ger honom mat.

mmm de är en hel del så man orkar liksom inte.



De vore ju trevligt om vi kunde försöka hitta en dag vi kunde träffas, tror barnen skulle gilla de med



Ha en bra helg

2010-09-25 @ 12:09:06
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0