Förlovade i 1 år!

Det vart inte riktigt som planerat i går. Vi skulle ju lämna Fenix hos mormor och morfar men dem ringde och sa att dem varförkylda men kunde komma hem till oss i stället och leka en stund med Fenix och sedan lägga oss. Dem ville inte ha honom hela natten då båda var sjuka. Vi ringde då Marie-Louise istället som kunde passa Fenix istället så slapp mormor och morfar det. Dem fick vara hemma och kurera sig istället.
Vi hade bokat bord på Åtellet klockan sju. Det Daniel tog Skebospjäll till förrätt och sedan oxfilé till huvudrätt. Jag tog majskyckling med rödvinssås till huvudrätt och sedan delade vi på capuccinomousse med hallon till efterrätt. Jättemysigt var det! 
När vi kom hem igen så sov Fenix, Marie-Louise och han hade lekt "springa runt på övervåningen" en stund och sedan hade Fenix badat och slutligen somnat i sin säng med lite välling. Tack för hjälpen. 
  

Älsklingen var så fint uppklädd med slips och allt!

Inte riktigt beredd på korttagning

Puss

Marie-Louise var så söt och kom förbi med det här söta hjärtat till oss! Pengarna hamnade i reskassan!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0