Besök hos gammelfarmor

I går åkte familjen iväg till älvsjö för att hälsa på min farmor. Eftersom mamma och pappa är bortresta så har jag lovat att titta till henne. Fenix somnade efter 2 minuters bilresa. När vi kom fram så gick vi in och tittade på farmors telefon som tydligen har trasslat lite. En fästet till telefonsladden hade gått av. Vi åkte i väg för att leta en ny. Fenix och och Daniel passade på att äta lunch på ett café, farmor hade redan ätit så hon tog en fika. Sen stratade jakten på en  ny telefonsladd vilket inte var det lättaste! Efter många resor och butiksbesök så hittade vi äntligen en sladd på expert i skärholmen. Vi lagade farmors telefon och tog en fika innan vi åkte hem.
Vi stannade på McDonalds i hägernäs och åt på vägen hem. Fenix fick några pommes och minimorötter. När vi kom hem var det bara att kasta lileman i säng, han var så trött så efter dagen.



Trött kille på väg till älvsjö

Fikastund på café

Fått låna böcker av den snälla servitrisen

Farmor, Daniel och Fenix

Varenda vrå måste undersökas!

Spisen hos gammelfarmor var spännande!

Hittat en perfekt pall att sitta på!

Fenix med sin gammelfarmor

På McDonalds

Pommes är gott!

Smask!

Är det slut?

Glad kille på väg hem






Kommentarer
Carina

just de, de har jag inte tänkt på att dom försvinner. Då ska nog jag också ta och spana på min semester =)

hade tänkt spara dom till i sommar =)

2010-11-21 @ 14:18:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0