Fika

Fenix och jag startade med en mysig frukost tillsammans med tända ljus. Efter det gick vi en promenad med Embla, det har snöat lite hela dagen men det är inte så kallt så det mesta försvinner med en gång.
När vi kom in så lekte Fenix medan jag strök julgardinerna till matsalen. Jag hängde upp dem på en gång så är det färdigt. Tänkte ta rum för rum nu när jag ändå är ledig fram till på fredag. Jag jobbar i helgen och då hinner jag inte.
När Fenix hade sovit klar sin middag så fick han lunch och sedan åkte vi till norrtälje. Vi handlade två stycken nya adevntsljusstakar till matsalen, 11-armade! Efter det fikade med Jeppe, trevligt! Det var en stund sedan sist nu, Fenix tyckte oxå att det var kul att träffa Jeppe igen! Efter fikat gick vi till mammas och pappas lägenhet och tog in posten och skrev klart deras räkningar. Vi vattnade blommorna oxå innan vi åkte hem och lagade middag.
Vi har nu ställt upp nya stakarna i fönstrena, det vart kanon!
Fenix sover nu och jag ska mysa ner mig i soffan. Daniel är och hälsar på hos Cecilia en sväng.

Mycket spännande att titta på

Smakar vaniljsås av Jeppe

Gott med kaka, bäst att stoppa in hela så inte Jeppe får något

Fått låna Jeppes ficklampa som han inte vill lämna tillbaka


Kommentarer
Carina

kul att få komma ut =) har inte sett jeppe på vet inte hur länge men han ser ut att må bra =)

2010-11-23 @ 10:23:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0