Fenix hos mormor och morfar

Fenix vaknade halv sex imorse eftersom vi la honom tidigare igår. Vi ville att han skulle vakna tidigare så vi slapp väcka honom. Daniel gav honom frukost medans jag gjorde mig iordning och packade bilen. Vi åkte till mormor och morfar där jag lämnade Fenix och Embla och åkte vidare till jobbet.
Det gick bra på jobbet, första dagen själv! En dam var så söt. Hon tyckte att Daniel borde vara överlycklig som hade en sådan vacker fru, hihi! Jag är ju varken vacker eller fru. En annan dam tyckte att jag hade oerhört vackra ögon. Hihi, dem är för söta! Världens sötaste gamlingar!
Efter jobbet åkte jag till mormor och morfar. Fenix hade varit superglad hela dagen, han älskar verkligen mormor och morfar! Morfar, jag och Fenix gick en promenad i regnet, Fenix somnade som vanligt! Vi stannade kvar över middagen! Ytterfilé med rösti och sås. Jättegott! Mormor lagade mat åt Fenix, sejfilé med potatis, broccoli och ärtor. Det var populärt!
Efter den delikata middagen så begav vi oss hem. Daniel hade kommit hem han oxå, han har ju oxå jobbat idag!
Nu blir det bara mys resten av kvällen!
Tack snälla mamma och pappa för hjälpen med Fenix!

Äter rån hos mormor och morfar

Redo för regnpromenad

Glad kille

Busunge!

Riva torn! Han är så söt, han blundar varje gång han vet att det kommer låta

Mys med morfar

Så söta!

Bus med mormor

Ute och går med mormor


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0