Gårdagen

På morgonen igår så gjorde jag plommonpuré och lagade torsk i dillsås till Fenix. I dag får vi se vad han tycker om fisken. Köttfärssåsen med spagetti som jag gjort åt honom älskar an i alla fall så jag har en förhoppning om att fisken oxå ska slinka ner. Ska prova mig på att laga någon laxrätt åt honom oxå någon dag.
Igår var jag och Fenix och åt lunch med Camilla på Tullen. Fenix fick oxå äta lunch där i och med att han sov ända fram tills vi skulle åka. Efter lunchen åkte vi vidare mot Räfsnäs. Vi stannade i Gräddö och handlade med oss fikabröd. När vi kom fram till Daniels jobb så vart det då lite fika. Dem var klara med laddningen så jag och Fenix fick vara med är dem sprängde, visserligen var det täckt med mattor men det är lika kul varje gång Daniel spränger ändå.
När sprängningen var klar åkte vi hem och Daniel åkte in till kontoret och sen vidare till gymmet. När han kom hem vart det mat.
Farmor och farbror kom förbi en säng och hälsade på Fenix på kvällen. När han somnat så tittade jag och Daniel på Det, av Steven K och bara mös i soffan, jag fick massage oxå! Så skönt.
Nu är det morgon och Fenix sov till kvart över sju. Tvättmaskinen är redan igång och snart blir det en promenad. Idag ska vi träffa Carina och  Casper i Norrtälje. Vi kanske ska fika eller så blir det en promenad i parken så pojkarna får busa lite i lekparken. 

Leker med mammas juiceflaska på Tullen

Goaste killen!

Smaka, smaka, smaka!

På besök hos pappa på jobbet!

Pappa jobbar lite!

Lägger på sprängmattor

Snart helt täckt och dax för sprängning

Pysslar med mammas bilnycklar

Sprängning på G, hörselskydd på!


Kommentarer
fia

Gulliga fenix <3



Tror Daniel har Viggos önske-jobb, hihi. Han vill jobba ute, med stora maskiner. Han älskar traktorer och andra stora maskiner på hjul och har gjort det sen han såg en för första gången som baby, hihi.

2010-05-04 @ 11:57:32
URL: http://fijjasegna.blogg.se/nya


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0