En händelserik dag!

Jaha, dagen började på elgiganten dessvärre. Köpte en ny telefon igår. När människan i kassan frågade om jag skulle ha något nytt abonnemang sa jag: Nej, jag har redan ett 3 abonnemang så jag vill bara ha telefonen.
När jag kom hem satte jag telefonen på laddning över natten och när jag startade upp telefonen på morgonen och stoppade i mitt SIM-kort så funkade inte telefonen att ringa från. Jag provade att stoppa i Daniels telenor kort  och då funkade den. Pust.......åkte tillbaka till elgiganten idag och då visar det sig att telefonen inte har något 3G stöd och därför funkar inte 3:s abonnemang. Kunde dem inte sagt det igår när jag sa att jag skulle använda ett 3 abonnemang.
Hittade i alla fall en annan telefonen, lite dyrare men lite bättre. Självklart fanns telefonen inte hemma så om en vecka får jag min telefon.
 Efter elgiganten åkte vi ner på stan och fikade med Jeppe, supertrevligt! Imorgon åker han tillbaka till Motala ett par månader igen. Hihi, Jeppe hade glömt sina solglasögon hemma och fick låna Lillemans en stund, haha, såg hur kul ut som helst!
Tog en sväng på stan och köpte lite shorts och en keps till Fenix innan vi åkte upp till flygfyren och mötte upp Daniel. Där handlade vi till morgondagens grillning.
När vi kom hem vart det middag och farbror Mikael tittade förbi en sväng för att hälsa på Fenix. Efter middagen åkte vi ner till stranden och Daniel skottade ut det sista gruset och Fenix lekte i gräset. Embla passade på att bada lite.
Väl hemma igen så gick vi upp till farmor en sväng och lämnade en handavtryck av Fenix´s lilla hand, det vart lite fika där oxå. 
Fenix och jag tog oss en dusch när vi kom hem och nu sussar han gott i sin säng. Nu ska Daniel och jag mysa i soffan!  

.
.

Den här mobilen vart det nu istället!

Sitter och spanar lite på uteserveringen

Vem pratar Jeppe med egentligen???

Nu har jag tappat min leksak IGEN, vem kan plocka upp den åt mig?

Tackar!

Jeppe hade glömt sina solglasögon och fick låna lillemans! Snyggt Jeppe!

Farbror Mikael på besök

Provar rutschkanan som Fenix fick av farmor


Wiiiiie!

Åh, så roligt!

Sitter i den härliga solen nere på stranden och tittar på pappa som jobbar

Pappa sliter

Så mysigt väder!

Embla passar på att plaska lite!

Fenix har hittat farmors visitkort på tv-bänken




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0