En rolig lekstund för Fenix

Nu har vi varit på familjecenter och Fenix har lekt med Casper och Noel. Dem är så söta dem små pojkarna ihop. Noel är lite lugnare än våra Casper och Fenix, han sitter och iaktar vildarna istället.
EFter lite lek satte vi oss i köket och barnen åt lite smörgåsrån och Fenix fick lite mellanmål.
Fick även korten från fotograferingen som togs på familjecenter för ungefär en månad sedan. Det svart/vit kortet blev jättebra, det i färg vart oxå bra men jag tror kanske att jag bara ska ha det i svart/vitt, ska höra hur Daniel vill ha det när han kommer hem. 
När vi var klara på familjecenter åkte vi förbi Kim där jag fyllde i min lönelapp. Hade en från förrut men den har Fenix lyckats äta på. Pinsamt! Jag fick en ny lapp i alla fall och så fick jag ju bonusen att träffa finaste Kim!
Fick även ett arbetspass på söndag kväll. Vi kommer hem från åland vid tre och jag ska jobba vid fem. Lite stressigt men det ska bli roligt!
Fenix sover nu och jag har lagat mat. Daniel kommer hem om en stund och då blir det middag. Eventuellt går vi upp till Marie-Louise en sväng och kolla om hon vill ha några kort oxå.
Tack tjejer och småkillar för en trevligt lekstund!


Vilken av alla leksaker ska jag ta??

Linsskyddet till kameran är ändå bäst

Små pojkarna, Noel, Fenix och Casper

Småttingarna med sina mammor Carina och Léontine


Sötnosar

Våran älskling

Samlade kring bordet

mmmmmm smörgåsrån!

Söta Noel

Söta Casper


Kommentarer
Carina Ohlsson

tack själva =)

2010-05-24 @ 20:34:08
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0