Mysdag med Carina och Kimmo!

Idag har vi haft besöka av fina gravida Carina och hennes Kimmo! Det är alltid lika trevligt och mysigt att träffa dem och framför allt spännande att se magen! Hon är så vacker med magen! Nu är det bara 6½ vecka kvar till Fenix´s lilla kompis kommer, ska bli så spännande! Fenix visade upp sina hoppgungekunskaper vilket roade Kimmo, haha!
Vi grillade fläskfilé, quorn, majskolvar och haloumi till lunch och till det vart det potatissallad. Till efterrätt åt vi äppelpaj. Mätta och belåtna i magarna så gick vi en liten promenad innan Carina och Kimmo åkte hem igen.
Nu har vi precis ätit lite pizza. Måste ju jobba upp min vikt! Blir tokig! Daniel har så roligt åt mig som misslyckas med att gå upp i vikt! Haha, ja vad ska man säga, det stämmer ju, vad jag än äter så rör sig inte vågen ett snäpp uppåt. Satte på mig ett par shorts i går som jag hade sommaren för två år sedan, dem är ju en decimeter för stora i midjan. Måste öka i vikt för att komma i mina kläder till sommaren annars måste hela den garderoben bytas ut.
Tack snälla Carina och Kimmo för en mysig dag. Pussar!

Myser hos finaste gravida Carina!

Puss av pappa

Hihi, nej inte en puss till!!!!

Busar med pappa

Titta pappa, jag har en kopp!

Åh, va roligt vi har det!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0