Hemma igen!

Nu är vi hemma efter en lång dag. Fenix och jag åkte till Stockholm vid halv ett. Vi hittade parkering på Valhallagatan och gick sedan genom humlegården till kungsgatan. Halv tre hade jag tid på lightcenter. Dem var jättetrevliga där. Alla ville hålla i och busa med Fenix som stormtrivdes med all uppmärksamhet. Han kröp runt på heltäckningsmattan upp och ner i korridorerna och ställde sig upp mot möblerna. Han log och pratade med alla som hälsade på honom. Killen vid disken ritade en gubbe på sitt finger som  en fingerdocka och busade med fingret bakom disken. Fenix tyckte det var helfestligt när fingret ploppade upp bakom disken.
Jag har nu bokat in en tid för laser som ska lösa upp pigmentet och ta bort det. Ska bli så skönt! Fick tid på fredag om två veckor vid halv tre så då kan Daniel ha Fenix under tiden. Sköterskan och läkaren där tyckte det var synd för dem ville gärna ha besök av charmtrollet igen. Hihi, vi får väl se men det är lättare om Daniel har honom under tiden. 
Innan vi åkte hem handlade vi lite jordgubbar på hötorget. Tjuvsmakade på en men egentligen så ska vi ha dem till ikväll.
Vi gjorde även ett stopp i humlegården där Fenix fick äta mellanmål.
Fenix somnade i bilen på hemvägen och vaknade upp i Norrtälje igen. Vi gjorde ett snabbt besök hos pappa Daniel hos tatueraren innan vi begav oss hem igen. Fenix har nu precis fått sin middag och det är full fart på honom.
Ikväll blir det mys i soffan med jordgubbar!

Sitter och spanar på allt spännande i humlegården

Mätt och med  mat runt mungiporna!

Vad spännande det är hos tatueraren!

Världens goaste lillkille!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0