Stockholm idag

Efter att Daniel gått upp vid halv sex så kunde jag inte somna om. Har legat och läst lite men nu så har jag gått upp. Fenixen sover forfarande sött, skönt med sovmorgon för honom, önskar att jag oxå kunde sova lite längre. Vädret ser soligt ut än så länge och Daniel tog motorykeln till jobbet idag.
Idag ska Fenix och jag ta en sväng till Stockholm. När jag var gravid och vistades i solen så fick jag lite mörkare pigment på kindbenen. Idag ska vi göra ett konsultationsbesök på lightcenter på kungsgatan och se om dem kan få bort det. Vi tar bilen in till Vallhallavägen och går sedan därifrån till kungsgatan där det ligger.
Daniel ska fylla i sin tatuering på handen vid fem-tiden , vi får se om jag och Fenix åker förbi och hälsar på en sväng när vi kommer hem från Stockholm igen.
Fenix hjälpte till att hänga tvätten igår eller han lekte väl mest med klädnyporna.

Spännande, vad har vi här?

Måste undersökas!

Jaha, klädnypor, där ser man!


Massa klädnypor!


Goda var dem i alla fall!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0