Parkeringen klar!

Idag kom gruset ut till mamma och pappas parkering. Daniel, jag och Fenix åkte dit vid ett-tiden. Medans Daniel skyfflade ut gruset och fxade till parkeringen så gick jag och mamma ner med Fenix till lekparken vid sjön igen. Han fick leka lite i sandlådan och gunga lite. Han fick även sitta i strandkanten och känna lite på vattnet. Vädret var väl inte kanon men det var uppehåll i alla fall och Fenix verkade trivas.  Embla passade på att doppa tassarna lite oxå. Vill inte att hon bada ännu då hon fick vattensvans för två år sedan, hon får vänta tills det blir lite varmare. Hon är ju verkligen badtokig!  Pappa jobbade men hann komma innan vi åkte igen. Det vart en fika innan vi åkte.
Fenix börjar bli lite trött nu så det blir snart sängen för honom. När han somnat ska vi försöka äta något. Börjar bli lite hungrig nu.

Gruset kommer

Fenix tycker det är jättekul med grusbilen

Daniel skyfflar ut gruset

Fenix spanar in pappa

Våran snygging i jeans busar inne med lådorna

I lekparken vid sjön

Lugnt och fridfullt

Bus i sandlådan

Embla hitttar oxå på bus

Doppar fötterna

Glad kille

Äta lite blad!

Hej mamma!

Sötnosen spanar ut över vattnet

Älskar att gunga

Daniel pysslar med det sista på parkeringen


Lite vårblommor









Daniel är klar med parkeringen!

Mina älsklingar



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0