Torsdag

Jaha, då har det redan hunnit bli torsdag. Solen skiner ute och jag och Fenix har varit vakna sedan kvart över sex. Gårdagens introduktion gick jätebra! Skönt att jobba lite igen. Vi får se om jag hinner med någon till introduktion innan jag ska jobba själv i helgen. Har ju ingen barnvakt och jag skulle behöva gå introduktionen på fredag förmiddag fram till halv ett. Vi får se om det löser sig.
Daniel och Fenix hade haft det bra tillsammans här hemma under kvällen, dem hade mest varit ute och busat och sedan självklart tittat på lyckohjulet.
Idag ska vi träffa Carro, vi gör som valigt att jag parkerar bilen hos henne och sen går vi ner på stan och äter lunch. På hemvägen hämtar vi upp hennes tjejer. Ska bli jättemysigt!
Innan dagens resa blir det massa mys och bus här hemma, Fenix är det redan full fart på, han håller på och går igenom sin leksakslåda och plockar ur varenda pinal han hittar i den.

God morgon underbara älskade!

Får jag gå upp nu?

Hihi, upp på morgonen vill jag trots att jag är en tröttmössa!


Kommentarer
Carina Ohlsson

hej =)

tack tack då ska jag ringa henne senare i dag =)

Om du behöver hjälp på fredag så nog vi hjälpa till =)

2010-05-06 @ 08:10:49
URL: http://carinaocasper.blogg.se/
Carina Ohlsson

inga problem =) men om vi får så blir det bra med bilbarnstol och barnvagn också =) så kan jag komme med fennix till dig hemma sen som att casper och jag ändå skulle komma om det fortfarande går bra =)

2010-05-06 @ 10:18:22
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0