Grattis Carina!

Idag fyller min kära vän Carina år, hela 28 år har det hunnit bli. Hihi, vi träffades första gången när vi var 16 eller 17 tror jag. Det var i alla fall första ring i gymnasiet som vi träffades. Vi började på en djurvårdarlinje på enskede gårds gymnasium tillsammans. Vi har så roligt tillsammans och jag älskar min Carina massor! Oj, vad mycket tokiga och konstiga saker vi gjort ihop. Man får ett leende på läpparna bara man tänker på det, Öland, skansen, djurparksbesök dagen efter studentskivan mm, mm. Haha, ja jösses vad kul vi haft!  I juli kommer hon och sin Kimmo få en liten knodd! Förhoppningsvis en Tolvis, hihi, internskämt! 
Grattis på din dag kära vän! Är så glad att ha dig som vän! Pussar!  

Jag och min älskling!

Fenix hälsar på Carinas mage med hans framtida kompis i!


Kommentarer
Carina

Hej hjärtat, vilket fint blogginlägg! Vad glad jag blir, det värmer jättemycket. Vi har verkligen haft kul ihop, och nu går vi mot nya tider :) Älskar dig massor! Puss puss

2010-05-04 @ 18:12:54
Carina Ohlsson

Film på youtube

http://www.youtube.com/watch?v=FUlpknlti6g



och

http://www.youtube.com/watch?v=c_vfsrmW10M

=)

2010-05-04 @ 18:47:47
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0