Familjecenter idag

Fenix somnade som en stock vid halv nio igår efter det att hela familjen tagit ett bad tillsammans i bubbelbadet! Han vaknade straxt efter sju i morse igen, hihi, han är så söt för han är fortfarande trött när han vaknar men ändå så ska han upp. Han brukar ligga på mig i våran säng en bra stund innan han vaknar till ordentligt. Nu har han fått i sig frukost och det är full fart här nere i vadagsrummet. Han är så nyfiken på allt och precis varenda pinal måste undersökas grundligt. För ungefär två veckor sedan lärde han sig att sätta sig ner igen från krypande position. Nu kryper han runt och sätter sig och pillrar på något och kryper sedan vidare.
Idag ska vi träffa Carina och Casper på familjecenter, om solen fortsätter skina kan nog pojkarna leka på gården utanför familjecenter.
Diskmaskinen och tvättmskinen går för fullt här hemma redan, ska se om lilleman vill sova en stund sen så jag hinner dammsuga oxå.

Klättra lite på pappa

Glader!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0