Nu har lilleman stått själv utan stöd en liten stund!

Dagen började med en massa bus för Fenix. Först plockade han ur allt från en av hyllorna i badrummet, när det var klart gick han över till skötbordet som tydligen oxå behövdes tömmas. Efter badrummet var det dags för bokhyllan i vardagsrummet att plockas ur. Hihi, han är för söt men det skapar ju en del jobb för mamma!
Daniel kom hem från jobbet redan tio över tio. Då gick vi en promenad i regnet allihopa!
Fenix vaknade precis lagom tills Carro och tjejerna kom. Han älskar tjejerna och dem gåtränade Fenix runt i huset! Det vart massa prat och fika och Daniel busade med tjejerna. Dem passade även på att springa ett antal varv runt huset på tid! Oj, vilken energi! Tror nästa Daniel tyckte det var roligast!
Efter fika besöket körde jag in Daniel, Mikael och Robbin till kontoret, dem skulle åka buss där ifrån till Waxholm och sedan båt från waxholm till Sandhamn där dem skulle äta.
Fenix och jag har myst själva hemma. I dag stog han cirka fem sekunder utan stöd. Han höll på att plocka med fjärrkontrollerna vid tv-bordet, efter ett tag släppte han och stog helt själv utan stöd och pysslade med fjärrkontrollerna. Efter en stund vart det lite vingligt och han tog tag i bordet igen. Så duktig!
På kvällen tog vi en promenad med Embla, efter det fick Fenix ett kvällsbad och lite frukt och sedan somnade han gott i sin säng. Jag har precis tagit ett bubbelbad och ska väl kika på tv en stund!


Plockar ur allt ur badrumsskåpet


Försöker se lite oskyldig ut

Dags att plocka av nästa hylla

Nej men oj, hur hamnade den på golvet?

Bokhyllan måste oxå självklart plockas ur!

Nea och Lova busar med Fenix

Fenix älskar verkligen tjejerna!

Lova busar med Daniel

Finaste tjejerna!

Lilleman står själv och pysslar med fjärrkontrollen

Så duktig! Klarade att stå själv i ungefär fem sekunder!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0